Datum: volgt
Tijd: 9.30 tot 17.00 uur
Locatie: volgt

In deze workshop Persoonlijk Leiderschap laat spreker en auteur Hélène Oosterhuis je zien wat de kracht is van succesvol jezelf zijn en hoe je dat bereikt door doelen te stellen.

Succesvol jezelf zijn is de basis van elk succes. Het zorgt dat je energieker, krachtiger, vrijer en gelukkiger in het leven staat. Succesvol jezelf zijn is af en toe een flinke uitdaging. Soms heb je jezelf te updaten, bewust te worden van je mindset, emoties en ingesleten patronen. Nieuwe inzichten geeft nieuwe mogelijkheden.

De kracht van succesvol jezelf zijn, gaat over persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap is niet speciaal voor leiders, het is voor iedereen. Het gaat over leiding geven aan jezelf. Bewust te worden van je eigen gedachten (die vaak met je aan de haal gaan). Over de kunst om je eigen gedrag te veranderen. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en het effect zien van jouw gedrag op je omgeving.

Succesvol jezelf zijn zorgt voor een betere leefomgeving en werksfeer. Hier heeft iedereen profijt van. Jijzelf en je omgeving. Daarom is persoonlijk leiderschap de sleutel tot een powerfull leven!