Partners

De hulp die Stichting Another Way aan Powervrouwen in een dip biedt, wordt mogelijkheid gemaakt door vrijwilligers en sponsoren.

Zij steunen Another Way

“In traject 2016 en 2017 werd een hair en make up metamorfose gesponsord door Rob Peetoom Rotterdam.”

Rob Peetoom Hair + Make-up RotterdamSponsorRob Peetoom

“Ik draag graag mijn steentje bij door een workshop te verzorgen over hoe met de juiste kleding, styling en kleurtips je mooiste zelf kunt zijn.”

Merel van ’t WoutVrijwilligerHi Style

“Ik help graag mee door een workshop te verzorgen over hoe je financieel onafhankelijk kunt word.”

Monique LondemaVrijwilligerMonique Londema NLPA

“Mijn bijdrage is de foto’s te verzorgen voor de website en PR uitingen.”

Petrina van der MeerSponsorPetrina Fotografie

“Ik draag deze stichting een warm hart toe en bied mijn grafische expertise aan. Ik heb o.a. het logo ontworpen.”

Cora VerhagenSponsorStudio Neeltje

“Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en vrouwen te helpen, maakte ik van het Power traject een documentaire.”

Richard van der KooijSponsorPartners

Het Kasteel van Rhoon verzorgde de Benefietlunch.

Kasteel van RhoonPartnerwww.hetkasteelvanrhoon.nl

“Traject 2018 2019 verzorgd Salon Sjenkels Rotterdam een heerlijke luxe kappersbehandeling.”

Sjenkels RotterdamPartnerwww.sjenkels.nl